Lezingen & intenties Kerstmis 2019

SCHRIFTLEZINGEN

Kerstavond (24 december): Jes. 9,1-3.5-6 – Titus 2,11-14 – Lc. 2,1-14

 • Zie ook: lezingen en korte meditaties ontleend aan het Missaal voor zon- en feestdagen (via www.virc.at)

Kerstmorgen (25 december): Jes. 52,7-10 – Hebr. 1,1-6 – Joh. 1-5.9-14


INTENTIES PAROCHIEKERN DE GOEDE HERDER

Kerstavond (24 december), 19:00 uur — Voorganger: Thea Epskamp. Met medewerking van het kinderkoor.

 • Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen en verpleeghuizen.
 • Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Aad Beereboom. – Ida Bos-Kooter. – Nettie Smeets-Uleman.
 • Voor Martin en Gré van der Menken-van der Poel. – Jan en Tiny van Cassel-van der Hoeven. – Aad en Erwin Duijndam. – Overleden Ouder Duijndam-Raaphorst. – Frans Cortenbach en Gita Cortenbach-Penders. – Ingrid van Nierop-Visser. – Willem, Maarten en Lidwien Kocken.

Kerstavond (24 december), 21:00 uur — Voorganger: pater Thijs Moons O.F.M. conv. Met medewerking van het dames- en herenkoor.

 • Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen en verpleeghuizen.
 • Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Aad Beereboom. – Ida Bos-Kooter. – Nettie Smeets-Uleman.
 • Voor Patricia Bruines. – Ria van der Kroft-van Vliet. – Overleden  familie Boers-de Wolf. – Petronella Kocken-van Wensveen. – Nel  Bruines-Overmeer. – Niesje van Diemen-Threels. – Lies en Adriaan Vreeburg. – Siem Heemskerk. – Ad Kluiters. – Jan Straathof. – Trees Nederbiel-van Rosheuvel.

Kerstavond (24 december), 23:30 uur — Voorganger: pastoor Walter Broeders. Met medewerking van het jongeren/middenkoor.

 • Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen en verpleeghuizen.
 • Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Aad Beereboom. – Ida Bos-Kooter. – Nettie Smeets-Uleman.
 • Voor Ton Choufoer. – Dick van der Hulst. – Inge en Wim van Leeuwen. – Koos, Corrie, Toos en Jan Mooijman. – Hubertus Verhoef. – Maria Verhoef-van Duijnhoven. – Johanna Stegershoek-Verhoef. – Ella van Eijk. – Ivo Harteveld. – Jan Roeleven. – Helga Versteegen. – Miep en Piet van Hooven.

Kerstmorgen (25 december), 09:30 uur — Voorganger: pastoor Walter Broeders. Met medewerking van het dames- en herenkoor.

 • Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen en verpleeghuizen.
 • Voor de parochianen die onlangs zijn overleden: Aad Beereboom. – Ida Bos-Kooter. – Nettie Smeets-Uleman.
 • Voor Simon Honselaar. – Kees van Hoof. – Jan Mooren. – Jan de Vette. – Truus de Boer-van Wieringen. – Co Boolman. – Riet van Vliet. – Lina en Frits Labordus. – Tootje en Gerard Gründemann. – Alie Rotteveel. – Anneke van Rooijen. – Paula Sevat-Dries. – Sacha Lim. – Vader, moeder en Martien Hendriks.

INTENTIES PAROCHIEKERN H. LAURENTIUS

Kerstavond (24 december), 19:00 uur — Voorganger: Marianne Turk. Met medewerking van het kinderkoor.

 • Voor overleden armen en weldoeners van de parochie.
 • Voor Josina v.d. Voort-Verhagen. – Aad v.d. Burg. – Agaath Hoogeveen-Overdevest. – Niek Vollebregt. – Jacques van Santen. – Paul Ammerlaan. – Nel Verburg-Waaijer. – Lies de Groot-Beltzer. – Nico v.d. Bosch. – Jaap Verhagen. – Elisabeth Maria Lelieveld-van Veen. – Antoon Lelieveld. – Frans Koorevaar. – Lau van Santen.

Kerstavond (24 december), 21:00 uur — Voorganger: pastoor Walter Broeders. Met medewerking van het E.M.S.-koor.

 • Voor overleden armen en weldoeners van de parochie.
 • Voor Josina v.d. Voort-Verhagen. – Aad v.d. Burg. – Agaath Hoogeveen-Overdevest. – Niek Vollebregt. – Jacques van Santen. – Paul Ammerlaan. – Nel Verburg-Waaijer. – Lies de Groot-Beltzer. – Nico v.d. Bosch. – Jaap Verhagen. – Lau van Santen. – Jan Hubert Frauenfelder. – Cors en Jeanne v.d. Bosch van Haaster. – Ton en Carla v.d. Bosch. – Sjanie Waaijer v.d. Bosch. – Marian den Hartog-Eikens. – Arnold van Swieten. – Nico van Boheemen. – Jan Ammerlaan. – Irma Ballemans. – Arie en Rika van Santen. – Bert de Jong. – Lena de Jong-v.d. Geest. – Thijs Klijn. – Piet de Jong. – Riet van Rijn-v.d. Sande. – Gerard Put. – Kees Luk. – Fam. Luk-Heemskerk. – Overleden ouders Onderwater-v.d. Ploeg. – Hubertus Onderwater. – Overleden fam. Berg-Hoogeveen. – Jannie Suijten van Leeuwen. – Ria en Truus Hilgersom en Arno en Maurice Hilgersom. – Elisabeth Maria Lelieveld-van Veen. – Antoon Lelieveld. – Wouterus Gerardus Brugman. – Overleden fam. Van Santen-Onderwater. – Overleden fam. Wortman-v.d. Ven. – Gerard Olsthoorn.

Kerstmorgen (25 december), 11:00 uur — Voorganger: pater Leo van Ulden O.F.M. Met medewerking van het parochiekoor.

 • Voor overleden armen en weldoeners van de parochie.
 • Voor Josina v.d. Voort-Verhagen. – Aad v.d. Burg. – Agaath Hoogeveen-Overdevest. – Niek Vollebregt. – Jacques van Santen. – Paul Ammerlaan. – Nel Verburg-Waaijer. – Lies de Groot-Beltzer. – Nico v.d. Bosch. – Jaap Verhagen. – Lau van Santen. – Overleden fam. v.d. Arend –Warmerdam. – Overleden ouders van Boheemen-v.d. Krogt. – Piet van Boheemen. – Piet Roeling. – Cornelia Maria Luiten-Groenewegen. – Louis Luiten. – Ans Luiten. – Janus Verhagen. – Jan v.d. Krogt. – Noortje van Oudheusden. – Leen den Hollander. – Marie den Elzen-Zonderop. – Adriane van Oudheusden. – Aad van Dijk. – Kees van Dijk. – Bertus van Vliet. – Ouders van Vliet-van Leeuwen. – Aad Luiten. – Martha Luiten van d. Zwaan. – Leo Luiten. – Ria Luiten. – Henk Luiten. – Bep Luiten-Stijnman. – Toos Luiten-Mooyman. – Annie v.d. Burg van Veen. – Cor v.d. Burg. – Fam. Turkenburg v.d. Kroft. – Overleden ouders van Os-Verbeek. – Bianca van Haaster-Kappetein.