Overleden

Overleden: Jeanette van de Laar

Op zaterdag 29 juni 2019 is overleden mevrouw Johanna Maria van de Laar-van den Heuvel, weduwe van Norbert van de Laar, in de leeftijd van 77 jaar.

De uitvaartdienst voor Jeanette van de Laar wordt gehouden op zaterdag 6 juli in de Goede Herderkerk. Voorganger in de woord- en gebedsdienst is diaken Gerard Clavel. Het dames- en herenkoor verleent medewerking. Aanvang: 11:00 uur. De teraardebestelling vindt aansluitend plaats op de begraafplaats aan de Hoogmadeseweg te Leiderdorp.

Overleden: Agatha Klein

Op zondag 30 juni 2019 is overleden mevrouw Agatha Jacoba Maria Klein, in de leeftijd van 84 jaar.

De uitvaartdienst voor mevrouw Klein wordt gehouden op vrijdag 5 juli in de Goede Herderkerk. Voorganger in de eucharistieviering is pastoor Walter Broeders. Het dames- en herenkoor verleent medewerking. Aanvang: 11:00 uur.  De teraardebestelling vindt aansluitend plaats op de begraafplaats achter de kerk. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in het atrium.