Overleden

OVERLEDEN: IDA BOS-KOOTER

Op dinsdag 3 december 2019 is overleden mevrouw Ida Maria Bos-Kooter, in de leeftijd van 91 jaar.

De uitvaartdienst voor Ida Bos-Kooter wordt gehouden op woensdag 11 december in de Goede-Herderkerk. Voorganger in de woord- en gebedsdienst is Thea Dingjan-Zonneveld. Met medewerking van het dames- en herenkoor. Aanvang: 14:00 uur. De teraardebestelling vindt aansluitend plaats op het kerkhof achter de kerk.


OVERLEDEN NETTIE SMEETS

Op woensdag 4 december 2019 is overleden mevrouw Antoinette Maria Elise Smeets-Uleman, in de leeftijd van 77 jaar.

De uitvaartdienst voor Nettie Smeets wordt gehouden op donderdag 12 december in de Goede-Herderkerk. Voorganger in de eucharistieviering is pastoor Walter Broeders. Met medewerking van het dames- en herenkoor. Aanvang: 11:00 uur. De teraardebestelling vindt aansluitend plaats op de Algemene Begraafplaats, Hoogmadeseweg 60B te Leiderdorp. Vervolgens is er gelegenheid tot condoleren in Brasserie Park, Van Diepeningenlaan 2 te Leiderdorp.