Online viering: Hoogfeest van Pinksteren (31 mei)

Op zondag 31 mei, het Hoogfeest van Pinksteren, gaat pastoor Walter Broeders voor in de eucharistieviering. De besloten viering (zonder parochianen) wordt gehouden in de Goede Herderkerk, maar is online te volgen via kerkdienstgemist.nl Aanvang: 9:30 uur.

HOE VIERT U THUIS MEE?

Plaats zo mogelijk op uw tafel: een wit kleed; een bijbel, een brandende kaars.

Bekijk vooraf de orde van dienst (pdf); deze bevat ook de liedteksten.

INTENTIES

Parochiekern De Goede Herder — Voor de onlangs overleden parochianen: Henk Hockx, Jo Hockx-Doeswijk, Jo Vlasveld. — Voor Aad en Erwin Duijndam, overleden familie Duijndam-Raaphorst, Arie Wassenburg, Dick van der Hulst, Lies en Adriaan Vreeburg. — Uit dankbaarheid bij een 85e verjaardag. — Voor alle parochianen die ziek zijn: thuis, in de ziekenhuizen en verpleeghuizen — Voor al wat parochianen met zich meedragen in hun hart.

Parochiekern Sint-Jan — Overleden ouders den Blanken-van den Bosch
— Jan van der Salm,  Corrie van der Salm-Versteegen en hun zoon Wim.

Parochiekern H. Laurentius — Voor de zieke mensen thuis of in het ziekenhuis, dat zij de kracht krijgen om het vol te houden. — Voor de overleden armen en weldoeners van de parochie. — Voor Jan v.d. Krogt; Leen en Josien Olsthoorn–Lourens — Voor Arie, Marie, Kees en To Olsthoorn; Niek v.d. Bosch (jaargetijde), Nico van Boheemen, Irma Ballemans, Jan Ammerlaan, Kees van Dijk, Aad van Dijk, Jaap Verhagen, Lau van Santen, Johan van Vliet, Jeanne Kerkvliet-van Eijk, Marianne Hoogervorst, Leo Oudshoorn, Cees Luiten, Greet Groenewegen-Overdevest.

COLLECTE

Dank voor het meevieren.

De wekelijkse collectes vinden niet meer plaats. Mogelijk wilt u ook uw normale collecte digitaal overmaken naar een van de volgende rekeningnummers?

Hartelijk dank!

  • Parochiekern De Goede Herder: NL08 RABO 0375 3053 27 (t.n.v. HHPP De Goede Herder)
  • Parochiekern Sint Jan: NL95INGB0000271753 (t.n.v. HHPP Sint Jan)
  • Parochiekern H. Laurentius: NL49 RABO 0361 5021 68 (t.n.v. HHPP H. Laurentius)