Mededelingen & nieuws (week 6)

PAROCHIEKERN DE GOEDE HERDER

Woensdag 12 februari is er om 10:00 uur een eucharistieviering in de Mariakapel. Voorganger is pater Leo van Ulden O.F.M.

  • Na afloop Herdershof: koffie en thee met een praatje (10:30-12:30 uur)
  • Vanuit Leiderdorp vervoer vanaf en naar het Van Alphenplein (hoofdingang van Alphenstaete), om 9:30 uur respectievelijk 11:30 uur

Zaterdag 15 februari is er om 15:00 uur een jubileumconcert van het kamerkoor Voci Vivaci. Zie hieronder.

Zondag 16 februari is er om 09:30 uur een eucharistieviering waarin pastoor Walter Broeders voorgaat. Met medewerking van het dames- en herenkoor.

Voor meer informatie zie de nieuwsbrief voor de maand februari (DGH 2020/2) en raadpleeg de webpagina Uit de schaapskooi / AGENDA.

PAROCHIEKERN SINT-JAN

Zaterdag 15 februari is er om 19:00 uur een eucharistieviering waarin
pastoor Walter Broeders. voorgaat. Met medewerking van het parochiekoor.

Voor meer informatie zie de nieuwsbrief voor de maand februari (SJ 2020/2) en raadpleeg de webpagina Uit de schaapskooi / AGENDA.

PAROCHIEKERN H. LAURENTIUS

Zondag 16 februari is er om 11:00 uur een woord- en gebedsviering waarin Marianne Turk voorgaat. Met samenzang. Tevens voorbereidingsbijeenkomst voor de Communicantjes.

Voor meer informatie zie de laatste aflevering van het weekblad De Dorpsketting (die elke maandag wordt gepubliceerd) en raadpleeg de webpagina Uit de schaapskooi / AGENDA.


KERKFOTOGRAFIE OP BEZOEK IN DE SINT-JANSKERK

Onlangs is het interieur van de Sint-Janskerk gefotografeerd voor de website kerkfotografie.nl

Degene die nog niet met eigen ogen heeft gezien hoe mooi deze heringerichte kerk er inmiddels uitziet kan zich nu met enkele muisklikken virtueel laten rondleiden!

JUBILEUMCONCERT KAMERKOOR VOCI VIVACI

Het kamerkoor Voci Vivaci (levendige stemmen) bestaat 10 jaar. Op zaterdagmiddag 15:00 uur kunt u in de Goede Herderkerk een jubileumconcert bijwonen. Onder leiding van Peter Ouwerkerk en begeleid door organist Jeroen Koopman brengt het koor oud en nieuw repertoire ten gehore. Na het concert is er een waarderingscollecte.