Oproep aan alle kinderen


Wat een rare tijd zo hè? Niet naar school, veel thuis en even niet met vriendjes of vriendinnetjes afspreken … Er wordt van alles afgezegd; danslessen, trainingen, wedstrijden; maar ook de kerkvieringen op zondagochtend gaan niet door, zoals je misschien al wel gemerkt hebt.

Op zondag 5 april is het Palmpasen. In dit filmpje wordt verteld wat dit ook alweer voor een zondag is: klik op de link (via YouTube)

Je weet het vast nog wel van voorgaande jaren; met een mooi versierde Palmpasenstok in een optocht door de kerk, en na de viering bracht je deze naar iemand. Misschien wel naar je opa en oma, naar de oude buurvrouw op de hoek, of een eenzame meneer in je straat.

Dit jaar kan dat dus ook niet doorgaan. Maar om toch aan die mensen te denken, hebben wij iets bedacht. Meld je aan bij Mariëlla Oerlemans (via email: a.oerlemans@casema.nl of telefoon: 06-14678987). Dan krijg je een email met alle informatie, en voorbeelden om een knutselwerk of een kleurplaat te maken die je met Palmpasen bij iemand kan brengen die daar heel erg blij van wordt!

Doe je mee? Het zou geweldig zijn als we zondag heel veel mensen blij kunnen maken!

Groetjes,

Namens parochiekern De Goede Herder: Amanda, Henriëtte, Jeanine en Mariëlla