Mededelingen & nieuws (29 november)

OECUMENISCHE VESPERVIERINGEN GAAN NIET DOOR

In verband met de aangescherpte coronomaatregelen komen de oecumenische vespervieringen op donderdagavonden in de advent (2, 9, 16 en 23 december), beurtelings te houden in de Dorpskerk te Leiderdorp en de Goede-Herderkerk, helaas te vervallen.

Namens de werkgroep Oecumenische Vespervieringen — Leo Koot


OVERLEDEN: WIM KALKERS

Op vrijdag 26 november is overleden de heer Wilhelmus Gerardus Maria Kalkers, in de leeftijd van 85 jaar.

Zingen was Wims lust en leven; als gewaardeerde bas zong hij vaak en veel: bij het dames- en herenkoor van de Goede-Herderkerk (voorheen Meerburgkoor), bij zangvereniging Cantate Domino en samen met andere vrijwilligers bij vieringen in verpleeghuis Zuydtwijck.

De uitvaartdienst voor Wim Kalkers vindt plaats op vrijdag 3 december in de Goede-Herderkerk. Voorganger in de eucharistieviering is pastoor Walter Broeders. Aanvang: 13:00 uur. Zangers van het dames- en herenkoor verlenen muzikale medewerking.

De dienst is vanwege coronamaatregelen helaas alleen op uitnodiging toegankelijk, maar wordt live gestreamd via kerkdienstgemist.nl