Rectificatie berichtgeving Allerzielen

Op zondagmiddag 30 oktober worden niet bij de Laurentiuskerk maar bij de Sint-Janskerk de graven gezegend. Op woensdagavond 2 november vindt er in de Laurentiuskerk een Allerzielenviering plaats met na afloop bezoek aan het kerkhof. Met excuus voor de verwarring.


  • Zondag 30 oktober bij de Sint-Janskerk (Zoeterwoude-Dorp) zegening van de graven. Pastoor Broeders en Margreet Onderwater zijn aanwezig om de graven en urnen te zegenen. Er zijn graflichtjes te koop, en er is gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Van 14:30-16:30 uur.
  • Woensdag 2 november in de Laurentiuskerk (Stompwijk) Allerzielenviering voor de nabestaanden van de overledenen van het afgelopen jaar. In de viering van woord en gebed gaan Marianne Turk en leden van de avondwake-groep voor. Met zang van het parochiekoor. Aanvang: 19:00 uur. Aansluitend bezoek aan het kerkhof.
  • Voor het complete programma i.v.m. Allerzielen zie de weblog van 26 oktober