Overleden

Op 18 juni is overleden de heer Josephus Franciscus Joannes Antonius van Daal, echtgenoot van Kitty van Daal-Gruintjes, in de leeftijd van 84 jaar. Kitty en Jos van Daal woonden de laatste jaren in Delft maar bezochten voordien steevast de zondagsvieringen in de Menswordingkerk, later de Goede-Herderkerk.

De uitvaartdienst voor Jos van Daal wordt gehouden op dinsdag 25 juni in de Goede-Herderkerk, om 11:00 uur. Voorganger is Thea Dingjan-Zonneveld. Muzikale medewerking: dames- en herenkoor o.l.v. Ans Bulles. De teraardebestelling vindt aansluitend plaats op de begraafplaats achter de kerk.

Eerder overleed op 11 juni 2024 Gerdina Petronella Hendrica Krabbendam-van den Akker, weduwe van Ben Krabbendam, in de leeftijd van 93 jaar. Gerda verzorgde jarenlang met anderen de gezinsvieringen in de Menswordingkerk en ze was er lector.

De uitvaart van Gerda Krabbendam vond plaats op 18 juni in de Hartebrugkerk. Ze werd begragen op de begraafplaats aan de Hoogmadese weg te Leiderdorp.